Fortsätt till huvudinnehåll

Dags att hyra en helikopter nu

Noterade att jag i morse har cyklat 400 timmar och sex minuter i år, det vill säga hela sex minuter över mitt mål.
Förra året hade jag 356 timmar som mål, något jag nådde den 12:e December och sen blev det bara tio timmar till.
Hur coolt vore det inte att åka apache till/från jobbet resten av året? Å andra sidan kanske jag får sota för att inte har bytt till dubbdäck på vägen hem. Då kanske jag löser problematiken automatiskt.

Kommentarer

Tille sa…
Tricket är alltså att sätta tillräckligt låga mål? :-)
Japp.. It's all about the goals!! :o)

Populära inlägg i den här bloggen

Summering av CX-året

Förra året tränade jag som satan.. Så pass mycket att jag ruttnade på all cykling lagom till att CX-Cupen skulle börja.

I år har jag mest lallat omkring på en BMX och har således hojat alla tävlingar i årets CX-Cup, förutom när Atle fyllde år och när jag fick ont i knät i Malmö. Och typ någon mer som jag inte kommer ihåg varför jag missade.

Slutsats? Skippa träningen så blir allt roligare!!

Nytt år, nytt lag....

Ja, inte när det  kommer till BMX såklart. Men jag har fått äran/möjligheten/chansen att hoja för klubben med jordens längsta hashtag under 2017, nämligen #SpecializedConceptStoreCykelKlubb när det kommer till MTB, CX och Racer. Stay tuned så kanske det kommer upp något här. Annars är ett hett tips att kolla in på https://cykeltokig.se/ för löpande rapporter.

Yey!!

Rättning

Jag hade tydligen en tävlingshelg kvar innan det var dags för mig att hänga upp BMX-hojen på kroken. 
Atle kraschade igår och har ont i handleden idag så en helg blev en dag men nu börjar CX-säsongen och BMX-säsongen är över. I alla fall tävlingsmässigt. Rätt passande då den första tävlingen i CX-Cupen går av stapeln på lördag i Götelabörg!! Håll utkik efter mig i slutet (eller i början beroende på om jag är på väg att bli varvad eller inte) i klungan. Jag är gubben med den feta Älvsjö BMX dräkten!