Fortsätt till huvudinnehåll

Fredagsmys


Hade först tänkt ta ut racern på premiärturen men såg att det satt ett blått inomhusdäck på bak så jag tog crossen istället. Kanske dags att slänga på GP4000 även bak på racern snart.

Mirja hade tantkväll hemma och jag var helt enkelt för sugen på en tur kontra att sitta hos någon gubbe och uggla medan tjejerna pratade snusk så jag hoppade på hojen och drog söderöver.
 Kraglan...

Med crossen kändes det naturligt att börja rundan genom Erstavik för att sen fortsätta ner mot Vissvass och lite lerfält och som avslutning på den etappen lite tjälskadad väg ut mot Dalarövägen där jag tog mig en Bonkbreaker.
Uddby Gårdskafé var naturligtvis stängt..

Tog vägen genom Norrby tillbaks till civilisationen för att sen avsluta med Ältavägen hem till slutmålet, The Picts Bar där moules och amarillo intogs med njutning.
 Läckert...

Det här med att hoja på halvtaskiga vägar med crossen är kul, kanske för kul... Och ni, det här med fotokromatiska linser, varför har jag inte skaffat det innan?

Filmade lite med kameran med fast jag undrar varför. Landsvägskörning är ju måttligt spännande att kolla på... Nåväl, här är resultatet i alla fall.


Fredagsmys med LCF from Johan Andersson on Vimeo.

Nu får Patrik och gänget ta och slå upp dörrarna så jag kan köpa mig lite överprisad styrlinda till både crossen och racern.

Kommentarer

Bruse sa…
Musigt. Hur tog du dig förbi den väglösa delen vid Vissvass? Går eller cyklar?
Fikasvettot sa…
Ahh.. crotch shots.. nu är våren här.
Japp, nu är våren här med alla läckra bilder på mitt skrev.

Bruse, jag cyklade.
Bruse sa…
Sist jag var där gick det inte ens att cykla cx pga snön. Jag torr iofs jag tog fel åker.

Men gåre och cykla räcer där?
Däckmässigt sätt funkar det. Jag körde med 28mm's slicks och det funkade finfint. Men den blir säkert lite smutsig, om man nu bryr sig om det.

Populära inlägg i den här bloggen

Ikväll smäller det!

Nu är det slut på snusket, speciellt för Atle som har haft en fantastisk vila i vintras ty ikväll så kommer mjölksyran som ett brev på posten. Alltså när posten fortfarande delade ut brev som kom fram.

Keps Cup #1

Hallå alla miljoner följare... Long time no see!!

Igår hojade Hanna, Mange, John och jag (och jättemånga andra med såklart) årets första Keps Cup för Specialized Concept Store CK.
Att hoja för ett lag där vi är fler än bara jag som hojar annat än BMX känns jätteroligt, att jag sen får representera min lbs gör ju inte saken sämre. 
Igår sken solen på alla deltagare, publiken stod som en mur byggd av Trump runt hela banan och var i extas, en ren publikfest helt enkelt. 

Själva loppet då? Jo, vi som stod och snackade strunt medan Oscar Ekman pratade i en megafon en mil bort kanske inte lyssnade så bra som vi borde ha gjort så Hanna, Mange och jag startade sist, jag menar verkligen helt sist av alla. Den enda som var bakom oss var en skällande hund som fick spelet av alla kompisar i lycra som hen bara ville älska mest av allt i hela världen. John verkade ha det här med tävlingsvana inne och stod typ längst fram.
Banan börjar med världens längsta uppförsbacke, sen en helt livsfarlig sektion ner…

Summering av CX-året

Förra året tränade jag som satan.. Så pass mycket att jag ruttnade på all cykling lagom till att CX-Cupen skulle börja.

I år har jag mest lallat omkring på en BMX och har således hojat alla tävlingar i årets CX-Cup, förutom när Atle fyllde år och när jag fick ont i knät i Malmö. Och typ någon mer som jag inte kommer ihåg varför jag missade.

Slutsats? Skippa träningen så blir allt roligare!!