Fortsätt till huvudinnehåll

Invägning vecka 1

Man kan väl säga att förra veckans kickoff och helgens kräftskiva blandat med urusel cykling gjorde att det blev som det blev. Fortfarande fet som en gris alltså.

Vikt: 88,1kg
Omkrets: 93cm
----------------------------------
Skillnad från förra veckan:
Vikt: -0,2kg
Omkrets: 0cm
----------------------------------
Skillnad från start
Vikt: -0,2kg
Omkrets: 0cm

Kommentarer

Anonym sa…
Är det din eller cykelns vikt?
Fikasvettot sa…
Cykla mer, tyck synd om dig själv mindre. ;)
Anonym sa…
Ryck upp dig Johan, det kunde vara värre.....
Bruse ringde mig, för första ggn, i söndags när jag var ute och cyklade. Han frågade mig varför mina strumpor låg i hans soffa, tillsammans med whiskeyn som stod på bordet....

Drottningkrämen utelämnade han men jag har mina misstankar...

Han ringde fel Axel, behöver jag säga det :)

Nästa vecka börjar tappet!

//Axel (Holtin, inte Hultgren)
Hahaha, så illa är det inte, man måste ju få gnälla lite ty man är ju kille!
Tog tag i det och fixade en 54km's pendling idag.
Anonym sa…
Det är inte lätt att veta vilken Axel man ska luta sig emot.
STIZZE sa…
Jag ligger just nu 0.8kg under min startvikt för 2v sen, jag satsar på 0.5kg/v och cyklingen har varit lidande senaste veckorna när cykeln stått på verkstan 14 dar, men nu är den tillbaks igen.

Häng på ut och cykla mer, jag kommer va ute MINST varje tis, tors och helgpass. Säkert fler gånger än så ifall tillfälle ges. Jag åker på allt jag ser på happy som passar med mina tider. Säg till om du vill cykla!
Stisse, cyklingen brukar inte vara några problem, ligger på ca 10 - 12 timmar per vecka. Hos mig ligger problemet i att jag älskar mat :oD

Sen har jag ju en kille på 3½ år hemma som jag vill lägga mest tid av allt på så det blir pendling, tisdagar, någon torsdag ibland och helger.

Som sagt, min grej är att jag måste lägga om kosten, vilket inte var några problem till kickoffen men nu är det slut på kvällsmaten, fikabrödet och godiset sex dagar i veckan. Lördagar skiter jag i allt!
STIZZE sa…
Ja, det är ju klart du måste sköta maten, den är viktigast av allt. Men 10-12 timmar är riktigt bra, jag trodde jag cyklade mkt. :)

Jag vägde in mig på 77.9 imorse, kan jag hålla det tills på söndag har jag gått ner 900g denna vecka, målet va 700g så jag kunde kompensera för förra veckans torsk med bara -300g.

Med maten så skär jag ner på portionerna, jag är stenhård mot mig själv på den punkten. Sen försöker jag käka frukt mellan frukost/lunch och lunch/middag, samt ha fasta tider med maten. Dagar jag inte cyklar försöker jag även skära ner på kolhydraterna. Socker försöker jag undvika så gott jag bara kan. Men jag "slarvar" också, det har blivit ett par öl, några nävar chips och rejäl måltid ibland också. Man ska ju självklart få leva lite också så man känner att det är värt mödan.

Populära inlägg i den här bloggen

Ikväll smäller det!

Nu är det slut på snusket, speciellt för Atle som har haft en fantastisk vila i vintras ty ikväll så kommer mjölksyran som ett brev på posten. Alltså när posten fortfarande delade ut brev som kom fram.

Keps Cup #1

Hallå alla miljoner följare... Long time no see!! Igår hojade Hanna, Mange, John och jag (och jättemånga andra med såklart) årets första Keps Cup för Specialized Concept Store CK. Foto: Åsa Larsson Att hoja för ett lag där vi är fler än bara jag som hojar annat än BMX känns jätteroligt, att jag sen får representera min lbs gör ju inte saken sämre.  Igår sken solen på alla deltagare, publiken stod som en mur byggd av Trump runt hela banan och var i extas, en ren publikfest helt enkelt.  Själva loppet då? Jo, vi som stod och snackade strunt medan Oscar Ekman pratade i en megafon en mil bort kanske inte lyssnade så bra som vi borde ha gjort så Hanna, Mange och jag startade sist, jag menar verkligen helt sist av alla. Den enda som var bakom oss var en skällande hund som fick spelet av alla kompisar i lycra som hen bara ville älska mest av allt i hela världen. John verkade ha det här med tävlingsvana inne och stod typ längst fram. Foto: Åsa Larsson Banan börjar med världens l

Nytt år, nytt lag....

Ja, inte när det  kommer till BMX såklart. Men jag har fått äran/möjligheten/chansen att hoja för klubben med jordens längsta hashtag under 2017, nämligen #SpecializedConceptStoreCykelKlubb när det kommer till MTB, CX och Racer. Stay tuned så kanske det kommer upp något här. Annars är ett hett tips att kolla in på https://cykeltokig.se/ för löpande rapporter. Yey!!