Fortsätt till huvudinnehåll

Nu ökar vi.....


Igår stod vågen på 90.2kg med kläder hemma hos Frasse, kom inte ihåg om jag hade bajsat eller inte men förhoppningsvis var det innan bajset, blir ju lättare att gå ner då. Själv äger jag ingen våg så jag måste svänga förbi Gudö i sommar.

Idag är det nyårsdagen. Vaknade 12.28 utan baksmälla, gubben kan än ser ni. Har tryckt i mig de sista av Mirjas lussebullar, resten av sötsakerna ligger i soporna och jag har kollat på Trollkarlen från Oz idag. Att Judy Garland endast var 13 år fattar man ju inte med tanke på den rösten. Tyvärr blev hennes liv tragiskt men det ska inte mitt bli för i år ska jag bli bättre på allt hade jag tänkt.

Det kommer inte lyckas såklart men jag har ett mål och det är att väga max 85kg den 1/6. Om jag väger 102kg dagen efter bryr jag mig inte om men nu får det räcka med alla dessa sötsaker. I morgon börjar sockerdetoxen, kommer väl att få spendera några dagar i ett madrasserat rum gråtandes och ylandes men det får jag ta. Ett annat mål är att Mirja inte ska tröttna på mig och begära skilsmässa. Hoppas kunna klara det med.

Semmelsäsongen startar ju snart och det kommer endast bli semlor på lördagarna, får väl trycka i mig en fem, sex stycken då istället för att sprida ut dom över veckans alla dagar som jag tidigare har gjort.

På söndag är det CX på schemat och sen på tisdag är det stigcykling som vanligt. Ska försöka att gymma ett par dagar i veckan på jobbet med, ryggen värker lite så det är nog dags att sätta fart med det. Mirja är ju styrketräningsinstruktör (anställd) fr.o.m. 8/1 så hon får väl elda på mig.

La just ut 2000:- på biljetter till Sonispherefestivalen i augusti. Iron Maiden, Mötley Crüe, Iggy & the Stooges, Slayer, Heaven & Hell och Alice Cooper är bara några av banden som kommer så även fast jag hade fått en massa saker till min Reign X kändes det inköpet nödvändigt. Måste glida förbi Ohio (affären alltså, inte staten) och köpa mig en satinjacka med ryggtryck tror jag.

Jag har ännu inte köpt en enda cykelsak i år och speciellt inte en hel cykel - check!
Jag har ännu inte ätit på Max - check!

2010 kommer bli det bästa året någonsin.

Kommentarer

Mirja sa…
Kämpa på du, hjärtat. Jag ska göra mitt bästa för att inte vilja skiljas, verkligen.
Det beror förstås till stor del på hur många par skor jag kan komma hem med utan någon som helst kommentar eller weird blick från dig.

Och hur ofta jag får ligga såklart.
Så länge du inte ger mig konstiga blickar när jag köper cykelsaker..

Det beror ju på vem du ligger med såklart.
Fikasvettot sa…
Det är inte den som har mest prylar vid skilsmässan som vinner. ;)

1 kg i månaden fixar du, Johan. Lycka till.
Vadå, du ligger ju med mig Johan. Trodde Mirja att du var ute och cyklar ? Det är ju hon som är ute och cyklar isf. :)

Jag måste ner från 75 till 73. Jag har trappistförbud en bra tid framöver. Socker i havregrynsgröten är det slut med.

Om du tror 2010 blir bästa året, vänta tills 2012 skall du få se !

-Skogling
Tille sa…
Det kommer bli ett toppenår. Om du lever upp till dina löften om att cykla mer landsväg kanske vi ses!

Denna dära festivalen låter intressant för oss som är gamla övervintrade hårdrockare. Ska kolla upp den.
Bra mål Johan. Tror du kommer fixa det galant. Jag ska försöka skära ner på vinet ett tag.
Ligga är alltid bra.
/J
Jösses vilken gubbfestival! :D

Det låter lätt att förbli gift med Mirja. ;)

Populära inlägg i den här bloggen

Ikväll smäller det!

Nu är det slut på snusket, speciellt för Atle som har haft en fantastisk vila i vintras ty ikväll så kommer mjölksyran som ett brev på posten. Alltså när posten fortfarande delade ut brev som kom fram.

Keps Cup #1

Hallå alla miljoner följare... Long time no see!! Igår hojade Hanna, Mange, John och jag (och jättemånga andra med såklart) årets första Keps Cup för Specialized Concept Store CK. Foto: Åsa Larsson Att hoja för ett lag där vi är fler än bara jag som hojar annat än BMX känns jätteroligt, att jag sen får representera min lbs gör ju inte saken sämre.  Igår sken solen på alla deltagare, publiken stod som en mur byggd av Trump runt hela banan och var i extas, en ren publikfest helt enkelt.  Själva loppet då? Jo, vi som stod och snackade strunt medan Oscar Ekman pratade i en megafon en mil bort kanske inte lyssnade så bra som vi borde ha gjort så Hanna, Mange och jag startade sist, jag menar verkligen helt sist av alla. Den enda som var bakom oss var en skällande hund som fick spelet av alla kompisar i lycra som hen bara ville älska mest av allt i hela världen. John verkade ha det här med tävlingsvana inne och stod typ längst fram. Foto: Åsa Larsson Banan börjar med världens l

Nytt år, nytt lag....

Ja, inte när det  kommer till BMX såklart. Men jag har fått äran/möjligheten/chansen att hoja för klubben med jordens längsta hashtag under 2017, nämligen #SpecializedConceptStoreCykelKlubb när det kommer till MTB, CX och Racer. Stay tuned så kanske det kommer upp något här. Annars är ett hett tips att kolla in på https://cykeltokig.se/ för löpande rapporter. Yey!!