Fortsätt till huvudinnehåll

Tjunierbygge - Del 5 större paket större lycka. Men.......


med en liten sur eftersmak.

Tyskarna lyckades packa ner ett Racing Ralph 29x2.4 och ett Racing Ralph 26x2.4. Som om jag verkligen ville ha det 26" däcket?
Nåväl, mail är skickat med bilder och jag hoppas att dom löser det på ett bra sätt.

Annars fick jag nu resten av sakerna (förutom ramen och ekrar som jag ska ta via Phil) för att fixa ihop hojen.
Paketet innehöll följande saker:
  • Två stycken Mavic TN719 29" disc-only fälgar
  • Ett stycke framnav, Shimano XT-2008 centerlock
  • Ett stycke baknav, Shimano XT-2008 centerlock
  • Ett stycke FSA Orbit XLII styrlager
  • Två stycken ljusblå fälgband
  • Ett stycke Shimano Deore 535 frambroms
  • Ett stycke Schwalbe Racing Ralph 29" x 2.4
  • Ett stycke Schwalbe Racing Ralph 26" x 2.4 (vilket jag struntade i att fota)
Så i morgon åker jag förbi Phil så ska vi kontrollmäta naven och förhoppningsvis kan jag i morgon lite försiktigt och noggrant börja ekra upp hjulen.

Alltid nåt.

Kommentarer

Anonym sa…
Kul med grejer. Men kom ihåg att jag bjudit in mig själv att vara din uppekringsövervakare.
I know.. Ingen brådska. Ska ju få tag på ekrar med och hjulen lär ju inte användas innan ramen kommer. Vi bokar upp någon/några kvällar.
Anonym sa…
Jag kan ju råka ha med mig lite trapistöl som terapi?
Ja ja, du hittar säkert någon cykelnybörjare att lura på grejerna som inte passar ; )

För jäkla trist att behöva vänta så länge, tur att det inte är värsta cykelsäsongen ute. Du skall nog se att vi hinner åka runt med Siesta´s innan du är klar...
Nypan sa…
Att vänta på cykelgrejer är en pina. Nästan värre på vintern än på sommaren. för då har ju man fullt upp med att cykla. På vintern vill man ju sitta och plocka med sina nyinköpta grejer.
Jag väntar också på paket.
/N
Anonym sa…
Det är alltid en pina att vänta, oavsett på vad eller vem.
Någon gång kommer jag bygga mig en 29:er. Det är ju självklart att man skall ha stora hjul i stöket liksom ?

Att köpa grejer, det ha jag aldrig förstått... ;p

//Skogling
Erik H sa…
Du hinner ju bygga ihop allt lagom till däcket kommer, men det blir svårare att göra den där härliga mockupen man gör så fort det går. Själv inväntar jag styrlager... vital minimal cykeldel. Sen kan nån (Skogling) få överta min superlätta supersnabba FS-tjuniner-ram .

Populära inlägg i den här bloggen

Ikväll smäller det!

Nu är det slut på snusket, speciellt för Atle som har haft en fantastisk vila i vintras ty ikväll så kommer mjölksyran som ett brev på posten. Alltså när posten fortfarande delade ut brev som kom fram.

Keps Cup #1

Hallå alla miljoner följare... Long time no see!! Igår hojade Hanna, Mange, John och jag (och jättemånga andra med såklart) årets första Keps Cup för Specialized Concept Store CK. Foto: Åsa Larsson Att hoja för ett lag där vi är fler än bara jag som hojar annat än BMX känns jätteroligt, att jag sen får representera min lbs gör ju inte saken sämre.  Igår sken solen på alla deltagare, publiken stod som en mur byggd av Trump runt hela banan och var i extas, en ren publikfest helt enkelt.  Själva loppet då? Jo, vi som stod och snackade strunt medan Oscar Ekman pratade i en megafon en mil bort kanske inte lyssnade så bra som vi borde ha gjort så Hanna, Mange och jag startade sist, jag menar verkligen helt sist av alla. Den enda som var bakom oss var en skällande hund som fick spelet av alla kompisar i lycra som hen bara ville älska mest av allt i hela världen. John verkade ha det här med tävlingsvana inne och stod typ längst fram. Foto: Åsa Larsson Banan börjar med världens l

Nytt år, nytt lag....

Ja, inte när det  kommer till BMX såklart. Men jag har fått äran/möjligheten/chansen att hoja för klubben med jordens längsta hashtag under 2017, nämligen #SpecializedConceptStoreCykelKlubb när det kommer till MTB, CX och Racer. Stay tuned så kanske det kommer upp något här. Annars är ett hett tips att kolla in på https://cykeltokig.se/ för löpande rapporter. Yey!!