Fortsätt till huvudinnehåll

Pendla med stil


Testade att pendla lite med stil idag efter att ha sett hur stiliga Tille och Mats kan vara. Gick väl rätt ok men insåg rätt snabbt att jag behöver lite nya saker.
  1. En klassig pendlarhoj istället för mitt härke
  2. En klassig tweedkavaj
  3. En klassig mustasch
Noterade dock att pendlingen på 12km endast tog 4 minuter längre tid än om jag kör svettostilen med TdF tecken +ANNAT.

Kommentarer

Anonym sa…
Mustach med kajal a´la TdR? : )

// Stampe
Anonym sa…
Det där '+ANNAT' är ett gissel...
/skrotfot
Fikasvettot sa…
De två första är enkla - de kräver ju bara att du köper nåt.
Precis... Och av en ren händelse så var jag inne på scs idag...

Den där mustaschen kan jag nog köpa mig till den med, testosteron finns väl i en kanyl någonstans?
Anonym sa…
Ha ha, noterade din nya stil när vi möttes vid pampas, jag undrade om jag sett fel ;) Fast du vet att det finns hjälmar som ser ut som hatt nuförtiden?

Snyggt skall det va, elitbloggare och så där ;)

//Bruce
Bjorre sa…
Pendling med stil = S-Works!
Varför krångla till det?
Det kanske är så enkelt bjorre?? Tänkte ändå testa med en stålhoj till en början....

Vi kanske ses i morgon!!

Populära inlägg i den här bloggen

Ikväll smäller det!

Nu är det slut på snusket, speciellt för Atle som har haft en fantastisk vila i vintras ty ikväll så kommer mjölksyran som ett brev på posten. Alltså när posten fortfarande delade ut brev som kom fram.

Nytt år, nytt lag....

Ja, inte när det  kommer till BMX såklart. Men jag har fått äran/möjligheten/chansen att hoja för klubben med jordens längsta hashtag under 2017, nämligen #SpecializedConceptStoreCykelKlubb när det kommer till MTB, CX och Racer. Stay tuned så kanske det kommer upp något här. Annars är ett hett tips att kolla in på https://cykeltokig.se/ för löpande rapporter.

Yey!!

Årets snackis

Var väl ute på en snacktemporunda med Mange, Ivar och Björn idag. Vi fick även finbesök av Niclas och Daniel som hakade på fram till Brandbergen.
Då det var första rundan sen Velothon Stockholm som jag hojade mer än 45km så blev benen efter ett par timmar lite sega och härliga, snacktempot till trots. Men att ha lite sega ben är inget som stör mig, det som verkligen sög åsnepung var min axel. 
Den första timmen kändes den ok, den andra rätt trött och under den tredje timmen så gjorde axeln så sjukt ont att det strålade ner till handen. Ironin i att jag pyntade 2300:- till Agilokliniken för att faktiskt bli sämre är ju inte att leka med. 

Men som tur är så har Tobias på Access Rehab en plan för den, nu när ultraljudet visade att det inte alls var någon skada i axeln, vilket gjorde att stötvågsbehandlingen bara irriterade muskelfästena och gjorde allt värre. Men det som är gjort är gjort, nu är det bara att se framåt men jag börjar bli lite trött på att ha ont någonstans efter tre år. Men …