Fortsätt till huvudinnehåll

Pendla med stil


Testade att pendla lite med stil idag efter att ha sett hur stiliga Tille och Mats kan vara. Gick väl rätt ok men insåg rätt snabbt att jag behöver lite nya saker.
  1. En klassig pendlarhoj istället för mitt härke
  2. En klassig tweedkavaj
  3. En klassig mustasch
Noterade dock att pendlingen på 12km endast tog 4 minuter längre tid än om jag kör svettostilen med TdF tecken +ANNAT.

Kommentarer

Anonym sa…
Mustach med kajal a´la TdR? : )

// Stampe
Anonym sa…
Det där '+ANNAT' är ett gissel...
/skrotfot
Fikasvettot sa…
De två första är enkla - de kräver ju bara att du köper nåt.
Precis... Och av en ren händelse så var jag inne på scs idag...

Den där mustaschen kan jag nog köpa mig till den med, testosteron finns väl i en kanyl någonstans?
Anonym sa…
Ha ha, noterade din nya stil när vi möttes vid pampas, jag undrade om jag sett fel ;) Fast du vet att det finns hjälmar som ser ut som hatt nuförtiden?

Snyggt skall det va, elitbloggare och så där ;)

//Bruce
Bjorre sa…
Pendling med stil = S-Works!
Varför krångla till det?
Det kanske är så enkelt bjorre?? Tänkte ändå testa med en stålhoj till en början....

Vi kanske ses i morgon!!

Populära inlägg i den här bloggen

Ikväll smäller det!

Nu är det slut på snusket, speciellt för Atle som har haft en fantastisk vila i vintras ty ikväll så kommer mjölksyran som ett brev på posten. Alltså när posten fortfarande delade ut brev som kom fram.

Snabbrecension av fulcrossen.

Ikväll hjälpte jag Stefan och Birgitta med den stadsorientering för cyklister som dom hade anordnat. Då min Peregrine blev helt (ja, nästan i alla fall) klar först idag valde jag att ta den de få kilometer det är bort till Tantogatan där vi skulle träffas och hålla till.

Innan dagens lilla tur hade jag bara suttit lite på den, känt hur den funkade nere i källaren men inte mer, så ikväll var det dags att testa den i det element som den skall användas i, om så än bara i ca 30 minuter totalt.

Redan på Hammarby Allé tyckte jag att styrstammen var i längsta laget. En 120mm stam på en 560mm lång ram "skulle" vara bra för min längd men jag tyckte att den nog kunde kortas lite. Ska dock ge den ett par turer till innan jag gör något impulsköp. Att sadeln var för hög skulle lätt fixas när jag kom fram. Tänk att jag valde mellan denna storlek och en storlek större, hade jag valt den större modellen hade jag i detta skede antagligen varit vansinnig. Min Paké är bara 10mm kortare i overall…

Hjärtinfarkt och Afasi

Min mamma fick en massiv hjärtinfarkt förra lördagen. Beskedet fick jag på Nybrokajen efter en utflykt med ett par RIB-båtar under Frasses svensexa. Det blev ett litet antiklimax resten av dagen kan man väl säga.

Så här skriver wikipedia om hjärtinfarkt:
Hjärtinfarkt (även känt som hjärtattack) innebär förlust av hjärtmuskelceller orsakad av långvarig syrebrist (ischemi). Hjärtinfarkt kan beskrivas antingen i termer av vilken anatomisk del av hjärtat som drabbas, till exempel en bakväggs- eller framväggsinfarkt, i termer av hur stor del av hjärtmuskelväggen som dör, transmural eller subendokardiell infarkt, eller i termer av vad EKG visar; ST-höjningsinfarkt, icke ST-höjningsinfarkt och Q-vågsinfarkt. Den dominerande orsaken till hjärtinfarkt är att ett aterosklerotiskt plack, en inlagring av fett i kärlväggen, går sönder. När blodet kommer i kontakt med dess innehåll, levrar det sig inne i kärlet och förhindrar blodflödet.

Efter att ha fått både bra och riktigt mörka besked under veckan…