Fortsätt till huvudinnehåll

Sista helgcyklingen 2009

Fast att kalla det för cykling är ju generöst, vi gick ju mest med cyklarna.Med vetskapen om att det även denna dag skulle bli en massa pushbike och en mindre del cyklande gav vi oss ut för att se om stigarna hade blivit mer kompakta än i tisdags.Det vi ganska snart märkte var att även om dom hade blivit mer kompakta var det inget vi märkte av nämnvärt. Det vi däremot märkte av var den skare, ca tio cm tjock som hade kommit.

Denna video har jag snott från Oskar.

Johan & Bruse på Dow Jones from Fikasvettot on Vimeo.


På Traktormakt var våra gamla, och eventuellt nya spår kvar så där gick det att cykla även fast det sög bra i benen, samma sak vid Dammtorpsjön men när vi kom upp på berget i början på Dow Jones var det orört. O herre gud var den enda tanken som flög in i skallen på mig när jag såg tundran breda ut sig framför mig.
Nåväl, jag skulle ta lite bilder och tog täten och sen började skrattkalaset. Efter att ömsom ha kunnat cykla ömsom fått släpa cykeln kom vi fram till de sista utförslöporna och nu kändes det som att man var grabb igen. Helt plötsligt glömde vi att vi var trötta och det tjoades i skogen som aldrig förr.

Dow Jones 091227 from Johan Andersson on Vimeo.


Gulaschsoppan på Hellasgården lockade lite för mycket så det blev upplogade vägar dit, plus det faktum att Christer hade vurpat och slagit i sin hand där han tidigare i höst hade brutit båtbenet.Soppan smakade som vanligt fantastiskt och när vi gick kom Oscar och Gurkan som hade varit på en egen tur. Sen åkte vi hem. Christer och jag tog parkvägen utmed Sickla Sjö och Bruse och Oskar svängde upp vid kyrkan.

På tisdag går årets sista tur. Yr.no har lovat -15 och med dagens töväder kan det bli stenhårt i backen, mumma.

Kommentarer

Anonym sa…
Oavsett vad det kallas, var det kul!
Fikasvettot sa…
Lätt pinsamt med hjul som ställer sig på tvären. Men kul ändå.
Anonym sa…
Haha, bra jobbat av mig där, å köra rakt på ett stackars oskyldigt träd.

Populära inlägg i den här bloggen

Ikväll smäller det!

Nu är det slut på snusket, speciellt för Atle som har haft en fantastisk vila i vintras ty ikväll så kommer mjölksyran som ett brev på posten. Alltså när posten fortfarande delade ut brev som kom fram.

Keps Cup #1

Hallå alla miljoner följare... Long time no see!! Igår hojade Hanna, Mange, John och jag (och jättemånga andra med såklart) årets första Keps Cup för Specialized Concept Store CK. Foto: Åsa Larsson Att hoja för ett lag där vi är fler än bara jag som hojar annat än BMX känns jätteroligt, att jag sen får representera min lbs gör ju inte saken sämre.  Igår sken solen på alla deltagare, publiken stod som en mur byggd av Trump runt hela banan och var i extas, en ren publikfest helt enkelt.  Själva loppet då? Jo, vi som stod och snackade strunt medan Oscar Ekman pratade i en megafon en mil bort kanske inte lyssnade så bra som vi borde ha gjort så Hanna, Mange och jag startade sist, jag menar verkligen helt sist av alla. Den enda som var bakom oss var en skällande hund som fick spelet av alla kompisar i lycra som hen bara ville älska mest av allt i hela världen. John verkade ha det här med tävlingsvana inne och stod typ längst fram. Foto: Åsa Larsson Banan börjar med världens l

Nytt år, nytt lag....

Ja, inte när det  kommer till BMX såklart. Men jag har fått äran/möjligheten/chansen att hoja för klubben med jordens längsta hashtag under 2017, nämligen #SpecializedConceptStoreCykelKlubb när det kommer till MTB, CX och Racer. Stay tuned så kanske det kommer upp något här. Annars är ett hett tips att kolla in på https://cykeltokig.se/ för löpande rapporter. Yey!!