Fortsätt till huvudinnehåll

Clowner eller pajaser?



Taget från wikipedia: Orden "clown" och "pajas" används även i överförd betydelse för en person som har för vana att roa sina medmänniskor på ett mer eller mindre självförnedrande sätt.

Kommentarer

Anonym sa…
Ja, fy så omoraliskt äckligt att hångla på en krog med nån man tycker om, när en paparazzi smyger omkring i buskarna å plåtar?
Du har rätt, hon är den enda icke-clownen i det gänget, så varför är hon med måntro?
Anonym sa…
Modern häxjakt?
Nyhetstorka?
Enklare än så. Eftersom jag inte vet vem pajasen är som såg till att hon fick två årslöner så får hon tyvärr bära hundhuvudet. Vem hon hånglar med skiter jag i, men att hon får två årslöner när hon själv säger upp sig, och att politikerpraxis är ett år, är en pajassituation och den miljonen extra hon får för det året har den som bestämde detta stulit från oss skattebetalare.
Detta har inget med deras politik att göra. Jag inte är moderathatare, jag hyser samma förakt för de flesta politiker eftersom dom bara bryr sig om sig själva men det som har hänt det sista året är ju en fars, vem kan tycka något annat.
Anonym sa…
Förstår din poäng. Nu är det systemet det är fel på, inte de enskilda personerna. Största skulden anser jag pressen har, som bedriver rena häxjakten på allt å alla.
Fast lite pajas får hon nog ses som. Att dricka vin när man har jour för sveriges krisberedskap är ju inte det smartaste, även fast det bara var några glas. Politiker borde fatta att det ligger papparazzis lite överallt.
Anonym sa…
Men jag trodde vi inte hade nån krisberedskap? Kriser blev väl förbjudna av den förra regeringen?
Det kanske dom blev, men då ljög ju Reinfeldt i radion eftersom han sa att hon hade jour.
Anonym sa…
Bruse: visst är det omoraliskt att hångla när (i det här fallet) en annan man sitter hemma och tror att frugan är på jobbet....
Anonym sa…
Jocke, hon var väl på jobbet? ;~) Näe, för jävligt!!! Jag erkänner, är inte insatt i hela grejen. orkar inte med medias häxjakter. Befogade eller obefogade.

Populära inlägg i den här bloggen

Ikväll smäller det!

Nu är det slut på snusket, speciellt för Atle som har haft en fantastisk vila i vintras ty ikväll så kommer mjölksyran som ett brev på posten. Alltså när posten fortfarande delade ut brev som kom fram.

Keps Cup #1

Hallå alla miljoner följare... Long time no see!! Igår hojade Hanna, Mange, John och jag (och jättemånga andra med såklart) årets första Keps Cup för Specialized Concept Store CK. Foto: Åsa Larsson Att hoja för ett lag där vi är fler än bara jag som hojar annat än BMX känns jätteroligt, att jag sen får representera min lbs gör ju inte saken sämre.  Igår sken solen på alla deltagare, publiken stod som en mur byggd av Trump runt hela banan och var i extas, en ren publikfest helt enkelt.  Själva loppet då? Jo, vi som stod och snackade strunt medan Oscar Ekman pratade i en megafon en mil bort kanske inte lyssnade så bra som vi borde ha gjort så Hanna, Mange och jag startade sist, jag menar verkligen helt sist av alla. Den enda som var bakom oss var en skällande hund som fick spelet av alla kompisar i lycra som hen bara ville älska mest av allt i hela världen. John verkade ha det här med tävlingsvana inne och stod typ längst fram. Foto: Åsa Larsson Banan börjar med världens l

Nytt år, nytt lag....

Ja, inte när det  kommer till BMX såklart. Men jag har fått äran/möjligheten/chansen att hoja för klubben med jordens längsta hashtag under 2017, nämligen #SpecializedConceptStoreCykelKlubb när det kommer till MTB, CX och Racer. Stay tuned så kanske det kommer upp något här. Annars är ett hett tips att kolla in på https://cykeltokig.se/ för löpande rapporter. Yey!!