Fortsätt till huvudinnehåll

Upgrade deluxe!

När jag fyllde 30 år fick jag en av mina impulser. Samtidigt som jag väntade på Mirja utanför S.A.T.S på Regeringsgatan insåg jag att jag var värd en ny klocka och jag förstod att jag skulle få köpa den själv för även om man fyller 30 så har man liksom slutat att ge presenter, i alla fall lite dyrare sådana. Sagt och gjort, in och parkera bilen i Galleriagaraget och ner till Krons Ur för att titta lite. Mirja skickade jag in på någon närliggande klädaffär men något i typ med -Köp dig något om du hittar något du vill ha. Det är ett bra sätt att få bort fokusen på den eventuella klockaffär som väntade. Krons Ur har många fina klockor och märken men jag hade redan sneglat på en Chronolink från Sjöö Sandström då jag tyckte att en Portugese från IWC Schaffhausen för 90.000:- var lite över min budget och att både Omega och Breitling (speciellt Breitling) är alldeles för blingiga. Jag jobbar med IT och producerar inte musik åt 50 cent eller Eminem. Nä, en klocka som inte drar uppmärksamhet till sig men som ändå är snygg och lite unik och som kommer att räcka för min livstid ville jag ha. Däremot så ville jag ha en klocka med läderarmband då min gamla Tissot hade stållänk. Nu när jag är närmare 40 än 30 har armbandet gett upp och det är dags att skaffa ett nytt och vad passar då bättre att skaffa en riktigt snygg stållänk till min Chronolink #991? Även den förtjänar en fin uppgradering, och inte bara mina cyklar. Den här lilla tingesten kommer jag ju att ha långt efter att mina nuvarande cyklar har ersatts med något annat nytt och läckert. Det enda negativa skulle ju kunna vara priset men eftersom jag har bytt bilen mot cykeln när det gäller att åka till/från jobbet spar jag ju en massa bensinpengar, och den är ju förhoppningsvis bättre för miljön än vad min bil är.Hur fånigt det än må låta är den här uppgraderingen en av de roligare jag har gjort på länge, även fast jag hade kunnat få en helt ny Bianchi Pista för samma peng!

Kommentarer

Snuggt ! Stållänk kommer aldrig börja stinka heller... :o)

//Skogling
Anonym sa…
Hej!Härligt att det finns fler som har lite smak och inte enbart väljer Breitling aka Bratling, eller Rolex, så himla smaklöst. herrarna Sjöö och Sandström är helt unika med sin design och framförallt har man kvalite och inte kvantitet som riktmärke. Själv bär jag runt på min Sjöö Swedish Blonde och njuter... rätt val! P.S mer motion åt folket!

Populära inlägg i den här bloggen

Ikväll smäller det!

Nu är det slut på snusket, speciellt för Atle som har haft en fantastisk vila i vintras ty ikväll så kommer mjölksyran som ett brev på posten. Alltså när posten fortfarande delade ut brev som kom fram.

Keps Cup #1

Hallå alla miljoner följare... Long time no see!! Igår hojade Hanna, Mange, John och jag (och jättemånga andra med såklart) årets första Keps Cup för Specialized Concept Store CK. Foto: Åsa Larsson Att hoja för ett lag där vi är fler än bara jag som hojar annat än BMX känns jätteroligt, att jag sen får representera min lbs gör ju inte saken sämre.  Igår sken solen på alla deltagare, publiken stod som en mur byggd av Trump runt hela banan och var i extas, en ren publikfest helt enkelt.  Själva loppet då? Jo, vi som stod och snackade strunt medan Oscar Ekman pratade i en megafon en mil bort kanske inte lyssnade så bra som vi borde ha gjort så Hanna, Mange och jag startade sist, jag menar verkligen helt sist av alla. Den enda som var bakom oss var en skällande hund som fick spelet av alla kompisar i lycra som hen bara ville älska mest av allt i hela världen. John verkade ha det här med tävlingsvana inne och stod typ längst fram. Foto: Åsa Larsson Banan börjar med världens l

Nytt år, nytt lag....

Ja, inte när det  kommer till BMX såklart. Men jag har fått äran/möjligheten/chansen att hoja för klubben med jordens längsta hashtag under 2017, nämligen #SpecializedConceptStoreCykelKlubb när det kommer till MTB, CX och Racer. Stay tuned så kanske det kommer upp något här. Annars är ett hett tips att kolla in på https://cykeltokig.se/ för löpande rapporter. Yey!!