Fortsätt till huvudinnehåll

Le Peleton försök två

Då det första försöket förra veckan slutade med att jag vaknade vid åtta med ett vagt minne av att jag faktiskt stängde av larmet gjorde jag ett nytt försök idag. Hade ju dyrt och heligt sagt till Mats att jag skulle köra så det var ju bara att pallra sig upp när klockan ringde 05:20.

Rullade in till Urban Deli 05:50 och då stod redan Edvard och Magnus där. Snart rullade Nicolas, Daniel, Damien, Mats och lite andra forta gubbar och en tjej in.

Startade väl 06:00 sharp och tre minuter senare låg vi typ i 47 blås på Värmdövägen. Kände mig rätt pigg så jag hakade på och sprätte för glatta livet. Sen kom vi till Fisksätra och det hände något med sprättandet i slakmotan. När vi sen svängde in på vägen mot Saltsjö-Duvnäs ville dom inte alls sprätta mer så jag såg klungan försvinna bort mot horisonten.

Sen blev det Le Soloride för mig. Kom till Magnus Johanssons Bageri efter ca 1:10 och 33km/h i snittfart, något som måste förbättras såklart.

Vilket fantastiskt initiativ av Nicolas &co. Nästa vecka kör vi väl igen??

http://www.strava.com/activities/74574487


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ikväll smäller det!

Nu är det slut på snusket, speciellt för Atle som har haft en fantastisk vila i vintras ty ikväll så kommer mjölksyran som ett brev på posten. Alltså när posten fortfarande delade ut brev som kom fram.

Four years and counting.

Idag firar vi blomsterbröllop.
Presenten jag köpte till Mirja kunde jag ju inte hålla mig från att ge till henne redan förra veckan men idag ska det väl bli lite käk i Gamla Stan och kanske någon liten shoppingtur inne i stan. Ganska soft alltså.
Har inte riktigt den där firarkänslan i kroppen då min mamma ligger på Thorax-kliniken i Solna efter en massiv hjärtinfarkt, men att bara sitta hemma och grubbla mår ingen bättre av så även fast jag tänker på min mamma hela tiden tänkte jag ändå försöka ha det lite trevligt ikväll.

Summering av CX-året

Förra året tränade jag som satan.. Så pass mycket att jag ruttnade på all cykling lagom till att CX-Cupen skulle börja.

I år har jag mest lallat omkring på en BMX och har således hojat alla tävlingar i årets CX-Cup, förutom när Atle fyllde år och när jag fick ont i knät i Malmö. Och typ någon mer som jag inte kommer ihåg varför jag missade.

Slutsats? Skippa träningen så blir allt roligare!!