Fortsätt till huvudinnehåll

Atles episka lidande





Som Johan Mölleborn så väl uttryckte det, på hösten gäller det att passa på att cykla medans solen skiner.

Medan han gjorde det med Skälbys yngsta 50-åring gjorde jag det med för dagen Sjöstans gnälligaste 4-åring.

På grund av en förkylning har jag varit näst intill död, men då jag igår lurade döden så vände det i morse och jag såg ljuset i tunneln, eller rättare sagt så vaknade jag efter att solen hade gått upp i förmiddags.

Så efter Vanessas (Atles tjej) 5-årskalas mekade vi ihop lite varm O,boy och hakade på påhängscykeln för en liten tur i Nackareservatet.

Ganska snabbt kom ursäkterna (trött, kall, jobbigt (grabben trampade inte ens) +ANNAT), lillkillen som brukar fetdigga lite cykling med farsgubben.. Så vi satte oss på en häll och drog i oss termosen med choklad. Förutom den del Atle marinerade ryggsäcken med förstås.

Vi begav oss vidare ner mot Söderbysjön (gnäll gnäll gnäll) och helt plötsligt så slutade gnällandet.. Vände mig om och såg att grabben nästan slaggade där bak. Hmmmm, kom på att killen knappt har sovit i helgen på grund av sena kvällar etc så jag beslöt mig för att ha lite överseende med gnället.

Vi susade vidare på gruset och körde hem via Lilla Sickla där han totalt bröt ihop när hans Legomojäng inte funkade som den skulle.
Nästa gång får pappa ha lite bättre koll på piggheten på junior tror jag.

Fast chokladen gillade han!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

Nypan sa…
Även en gnällig runda är en runda. Men man inte vill ha dom för ofta. Vi brukar gnälla lite på våra rundor också, men i mitt fall är det mest ålderskrämporna jag gnäller över.
Anonym sa…
Ha ha ha det där låter ju precis som att cykla med Skogling. :D
/Johan

Populära inlägg i den här bloggen

Ikväll smäller det!

Nu är det slut på snusket, speciellt för Atle som har haft en fantastisk vila i vintras ty ikväll så kommer mjölksyran som ett brev på posten. Alltså när posten fortfarande delade ut brev som kom fram.

Keps Cup #1

Hallå alla miljoner följare... Long time no see!! Igår hojade Hanna, Mange, John och jag (och jättemånga andra med såklart) årets första Keps Cup för Specialized Concept Store CK. Foto: Åsa Larsson Att hoja för ett lag där vi är fler än bara jag som hojar annat än BMX känns jätteroligt, att jag sen får representera min lbs gör ju inte saken sämre.  Igår sken solen på alla deltagare, publiken stod som en mur byggd av Trump runt hela banan och var i extas, en ren publikfest helt enkelt.  Själva loppet då? Jo, vi som stod och snackade strunt medan Oscar Ekman pratade i en megafon en mil bort kanske inte lyssnade så bra som vi borde ha gjort så Hanna, Mange och jag startade sist, jag menar verkligen helt sist av alla. Den enda som var bakom oss var en skällande hund som fick spelet av alla kompisar i lycra som hen bara ville älska mest av allt i hela världen. John verkade ha det här med tävlingsvana inne och stod typ längst fram. Foto: Åsa Larsson Banan börjar med världens l

Nytt år, nytt lag....

Ja, inte när det  kommer till BMX såklart. Men jag har fått äran/möjligheten/chansen att hoja för klubben med jordens längsta hashtag under 2017, nämligen #SpecializedConceptStoreCykelKlubb när det kommer till MTB, CX och Racer. Stay tuned så kanske det kommer upp något här. Annars är ett hett tips att kolla in på https://cykeltokig.se/ för löpande rapporter. Yey!!