Fortsätt till huvudinnehåll

72 days and counting but the light is near.

Jag vet inte om jag har skrivit ett enda gnällinlägg här. Det kanske jag har men dom är inte många. Gnälla är trist och ointressant men nu börjar jag lite halvruttna på att inte kunna cykla. 72 dagar har det gått sedan vurpan.

Sådär, nu var det färdiggnällt.

Nu till de mer roliga sakerna. Det känns (och ser ut) som om jag faktiskt är rörlig till över 90%. Senast jag var hos sjukgymnasten hade jag blivit 10 grader mer rörlig när jag sträcker armen rak och 5 grader mer rörlig när jag curlar armen.

Jämför jag den dagen med idag är jag bra mycket mer rörlig så jag räknar med att någon gång i början/mitten av december kunna börja hoja lite försiktigt på min grumma Kona Dew.

Slänger med en bild från en en härlig höstdag i Hellas 041002 då det är så trist att inte ha med någon bild plus att jag längtar tills jag kan mysa omkring lite sådär härligt sakta som det gärna blir efter ca 100 dagar med praliner.

Kommentarer

Det är rätta takter, positivt tänkande framåt. Kämpa på!
Missade jag nån floskel? ;-)
Hehe, det tror jag inte. Däremot insåg jag just när jag kollade på kaggen liggandes i soffan att jag har missat allt förutom viktökningen. På lördag beger jag mig ut på jungfruturen ala jogging. Det kommer göra ont men ack så skönt efteråt. Undrar om man pallar 5km?
Kämpa på ! Snart är det vårpremiär på Lövsta-riden. 2009 edition. :)

-Skogling
Haningerox sa…
Om du omväxlande springer 5 min och går 5 min så kan det gå.Men om du springer 5 km kommer du få grym träningsvärk.
Men mitt råd är att börja med en kvart för att sen öka med 5 min varje vecka

Populära inlägg i den här bloggen

Ikväll smäller det!

Nu är det slut på snusket, speciellt för Atle som har haft en fantastisk vila i vintras ty ikväll så kommer mjölksyran som ett brev på posten. Alltså när posten fortfarande delade ut brev som kom fram.

Keps Cup #1

Hallå alla miljoner följare... Long time no see!! Igår hojade Hanna, Mange, John och jag (och jättemånga andra med såklart) årets första Keps Cup för Specialized Concept Store CK. Foto: Åsa Larsson Att hoja för ett lag där vi är fler än bara jag som hojar annat än BMX känns jätteroligt, att jag sen får representera min lbs gör ju inte saken sämre.  Igår sken solen på alla deltagare, publiken stod som en mur byggd av Trump runt hela banan och var i extas, en ren publikfest helt enkelt.  Själva loppet då? Jo, vi som stod och snackade strunt medan Oscar Ekman pratade i en megafon en mil bort kanske inte lyssnade så bra som vi borde ha gjort så Hanna, Mange och jag startade sist, jag menar verkligen helt sist av alla. Den enda som var bakom oss var en skällande hund som fick spelet av alla kompisar i lycra som hen bara ville älska mest av allt i hela världen. John verkade ha det här med tävlingsvana inne och stod typ längst fram. Foto: Åsa Larsson Banan börjar med världens l

Nytt år, nytt lag....

Ja, inte när det  kommer till BMX såklart. Men jag har fått äran/möjligheten/chansen att hoja för klubben med jordens längsta hashtag under 2017, nämligen #SpecializedConceptStoreCykelKlubb när det kommer till MTB, CX och Racer. Stay tuned så kanske det kommer upp något här. Annars är ett hett tips att kolla in på https://cykeltokig.se/ för löpande rapporter. Yey!!